Despre

DR. MIHAI ADRIAN CRISTESCU

Dr. Mihai Adrian Cristescu – medic primar neurochirurg, coordonează împreună cu dr. Alexandru Thiery echipa de chirurgie spinală robotică a BRAIN Institute în cadrul Spitalului MonzaMembru al Societății Europene de Chirurgie Spinală (EUROSPINE), al Societății pentru Chirurgie Spinală Minim Invazivă (SMISS), al Societății Române de Neurochirurgie și al Societății Române de Chirurgie Spinală.  

Dr. Mihai Adrian Cristescu deține Diplomă Europeană de Chirurgie Spinală și Acreditare Europeană pentru intervenții complexe de chirurgie spinală. A absolvit în 1999 cursurile Facultății de Medicină Militară din cadrul Universității ”Carol Davila” București și a fost medic rezident în cadrul Spitalului Bagdasar Arseni, Spitalului Militar București și Foch Hopital Paris. Din anul 2012 este medic primar neurochirurg. Între 2011-2021 a consultat și operat în Ponderas Academic Hospital în cadrul rețelei private de sănătate Regina Maria.

”Orice poate fi operat, nu orice trebuie operat!” spune dr. Mihai Adrian Cristescu de aceea recomandă intervențiile pacienților ca o ultimă soluție, atunci când nu există sau nu dau rezultate tratamentele alternative sau în cazul urgențelor neurochirurgicale.

Dr. Mihai Adrian Cristescu oferă consultații marți între orele 14.00-18.00miercuri între orele 9.00-14.00 și vineri între orele 9.00-11.00 și programările se pot face de luni până vineri între orele 09.00-17.00 la numărul de telefon 0723.687.638 sau la adresa de email spinal@braininstitute.ro.

În cazul unor urgențe medicale puteți trimite documentele medicale prin aplicația de trimitere documente ”Scrie-i doctorului Mihai Cristescu” sau arhivate prin WeTransfer la adresa de email spinal@braininstitute.ro sau prin curier la adresa BRAIN Institute, Strada Tony Bulandra nr. 27, sector 2 , București în atenția dr. Mihai Adrian Cristescu și veți fi contactați (cu excepția perioadelor de vacanță) în maxim 48 de ore de la primirea documentelor medicale pentru pașii următori: programare la consult, la intervenția chirurgicală în cazul unei urgențe, informare investigații suplimentare necesare,  informare investigații ce trebuie refăcute, sau îndrumare către specialistul de care are aveți nevoie atunci când afecțiunea ține de altă specialitate medicală.