Echipă

ABORDAREA MULTIDISCIPLINARĂ

Cele mai bune rezultate se obțin prin munca în echipă. Medicina modernă se bazează pe această noțiune, de muncă în echipă, de tratament multidisciplinar. Operația este doar o verigă dintr-un lanț întreg de gesturi și proceduri diagnostice și terapeutice al cărui scop este salvarea sau îmbunătățirea vieții pacientului.

Dr. Mihai Adrian Cristescu are la BRAIN Institute- Spitalul Monza suportul a peste 60 de colegi medici, asistenți medicali și personal administrativ de suport la care se adaugă colegii medicii asistenții medicali și personalul adminstrativ din celelalte secții ale Spitalului Monza. Echipa medicală BRAIN Institute- Spitalul Monza este formată din neurochirurgi, neuroanestezist și medic de terapie intensivă, neurofiziolog, ortopezi, asistenții de instrumentar, asistenți de anestezie, asistenți de terapie intensivă, asistenți de secție, kinetoterapeut.

In afecțiunile complexe, intervențiile se fac în echipe pluridiciplinare, participă toți specialiștii de care este nevoie pentru celelalte afecțiuni ale pacientului operat.